Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing
Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing

Retourneren

 
Retourneren van producten:
Over het retourneren van producten doen wij niet moeilijk, mits het door u bestelde product nog in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking zit. Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een defect product ontvangt (fabricagefout) of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt (pickfout). Neem in beide gevallen contact met ons op via het contactformulier. Vergeet niet uw ordernummer erbij te vermelden.
 
Retour voorwaarden:
U heeft 30 dagen de tijd om aan te geven dat u wilt retourneren. Als u meerdere producten in één keer besteld heeft, dan begint deze termijn te lopen nadat u het laatste product heeft ontvangen. Vanaf het moment dat u heeft aangegeven uw product te willen retourneren moet u het binnen 14 dagen retourneren. Het door u bestelde product dient nog in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking te zitten. Wij willen u vragen om, indien mogelijk, de factuur of pakbon (of een kopie hiervan) mee te sturen in de verpakking.
 
LET OP: U kunt niet ongelimiteerd retourneren! Wij accepteren maximaal 10 geretourneerde producten per jaar. Dit om misbruik van ons coulante retourbeleid te voorkomen.

Wanneer uw retourzending aan bovenstaande voorwaarden voldoet en deze door ons is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag van het betreffende product aan u crediteren.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Wanneer er sprake is van een fabricage- of pickfout zijn deze voor rekening van Paperpads.nl U krijgt deze kosten dan achteraf gecrediteerd.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Paperpads.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Ruilen is niet mogelijk een retour wordt altijd afgehandeld d.m.v. een credit.
 
Betaald met Afterpay? geef dan uw retour door via de AfterPay app:
Als je je hele bestelling of een gedeelte ervan hebt geretourneerd, kun je dit aan ons doorgeven via de AfterPay app. Wij pauzeren dan je betaaloverzicht, zodat jij rustig kunt wachten tot je retour is verwerkt. Als je de app opent gaat het als volgt:
 
  • Klik op de bestelling waar het om gaat
  • Klik op het icoontje bij 'Retourneren'
  • Geef aan of je geheel of deels wilt retourneren
  • Je betaaloverzicht is nu 10 dagen gepauzeerd
  • Je krijgt bericht zodra je retour bekend is
  • Betaal het behouden deel van je bestelling (bij een deelretour)
 
Retour adres:
Paperpads.nl
Mariendaallaan 33
4033 DL Lienden

Met een account is alles makkelijker!

E-mail

Stel uw vraag per email (vergeet uw ordernummer niet)

[email protected]
Review LogoWij scoren een op

Paperpads.nl

Mariendaallaan 33
4033 DL Lienden
Nederland

BTW Nummer: NL001916276B92
KvK Nummer: 51530481
IBAN: NL52INGB0006041699