Zoeken

Retourneren


Retourneren van producten.


Over het retourneren van producten doen wij niet moeilijk, mits het door u bestelde product nog in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking zit.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een defect product ontvangt (fabricagefout) of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt (pickfout).

Neem in beide gevallen contact met ons op via het contactformulier. Vergeet niet uw ordernummer erbij te vermelden.


Retour voorwaarden:


U heeft 30 dagen de tijd om aan te geven dat u wilt retourneren. Als u meerdere producten in één keer besteld heeft, dan begint deze termijn te lopen nadat u het laatste product heeft ontvangen. Vanaf het moment dat u heeft aangegeven uw product te willen retourneren moet u het binnen 14 dagen retourneren. Het door u bestelde product dient nog in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking te zitten.

Wij willen u vragen om, indien mogelijk, de factuur of pakbon (of een kopie hiervan) mee te sturen in de verpakking.

Wanneer uw retourzending aan bovenstaande voorwaarden voldoet en deze door ons is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag van het betreffende product aan u crediteren.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Wanneer er sprake is van een fabricage- of pickfout zijn deze voor rekening van Paperpads.nl U krijgt deze kosten dan achteraf gecrediteerd.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Paperpads.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde producten.


Retour adres:

 

Paperpads.nl
Mariendaallaan 33
4033 DL Lienden