Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing
Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing

Meest gestelde vragen

Dat is heel eenvoudig, maak bij voorkeur gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. Wij controleren regelmatig alle inkomende berichten en zullen deze beantwoorden op volgorde van binnenkomst. Wanneer uw vraag over een bestelling gaat vergeet dan niet uw ordernummer te vermelden.

Wilt u ons per telefoon bereiken dan kan dat door het sturen van uw telefoonnummer naar ons mailadres. Wij bellen u dan terug.

Dit product is dan (tijdelijk) uitverkocht. Wanneer het product weer op voorraad is zal het opnieuw zichtbaar worden. Wij hebben ervoor gekozen om u uitsluitend producten te tonen die ook daadwerkelijk leverbaar zijn zodat u uw bestelling snel en 100% compleet in ontvangst kunt nemen.

Nee, dit is niet mogelijk. Het is immers niet korting over korting. Kies de kortingscode die u het meeste voordeel geeft. Bewaar, mits mogelijk, de andere kortingscode voor een later tijdstip.

Nee, dit is niet mogelijk. zodra u op de knop "kopen" drukt zijn er geen wijzigingen is de samenstelling van uw bestelling meer mogelijk.

Dit is afhankelijk van een aantal criteria:

1: De manier waarop u betaalt: Wij versturen uitsluitend bestellingen waarvan de betaling door ons is ontvangen. Betaal bij voorkeur met iDEAL bij deze betaalmethode wordt het aankoopbedrag direct bij ons bijgeschreven en wordt uw order zonder enige vertraging vrijgegeven aan ons magazijn. Bij andere betaalmethoden kan een vertraging ontstaan aangezien de meeste banken het geld even "vast houden".

2: Het aantal bestellingen dat voor u geplaatst is: Wij picken alle bestellingen op volgorde van binnenkomst. In de regel versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag of de dag daarna. Bij grote drukte kan het voorkomen dat het iets langer duurt.

3: Het tijdstip waarop u uw bestelling plaatst: Wij versturen op alle doordeweekse dagen. Bestellingen die om welke reden dan ook niet meer met de vrijdagmiddag levering mee kunnen zullen de maandag daarna door ons aangeboden worden bij DHL / PostNL.

4: De bestemming van het pakket: Leveringen binnen Nederland worden doorgaans de volgende werkdag na verzending bezorgt. Leveringen naar Belgie duren doorgaans 1 of 2 werkdagen langer. Leveringen naar overige landen kunnen oplopen tot een à twee weken, afhankelijk van het land van bestemming.

Over het retourneren van producten doen wij niet moeilijk, mits het door u bestelde product nog in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking zit. U dient uw retouraanvraag gedaan te hebben binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een defect product ontvangt (fabricagefout) of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. Ook in dit geval dient u uw retouraanvraag gedaan te hebben binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Neem in beide gevallen contact met ons op via het contactformulier. Vergeet niet uw ordernummer erbij te vermelden.

Aangezien wij uitsluitend verkopen uit onze eigen voorraad worden normalitair alle bestellingen in 1 keer 100% compleet uitgeleverd. Wanneer dit niet het geval is dient u hier melding van te maken via ons contactformulier. U vindt deze aan de rechterzijde van deze pagina. U heeft hiervoor 30 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling.

Mocht een product om welke reden dan ook niet voorradig zijn dan wordt dit normalitair vermeld op uw pakbon. Hier kan b.v. staan:

Nalevering: Het product wordt zo spoedig mogelijk nageleverd.
Voorraadverschil: Er volgt een credit t.w.v. het aankoopbedrag.

Heeft u een dergelijke melding op uw pakbon staan dan hoeft u geen contact met ons op te nemen.

Na het plaatsen van een bestelling heeft u 7 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat het aankoopbedrag op de rekening van Paperpads.nl is bijgeschreven. Wanneer dit niet gebeurd wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Op deze manier komen de door u bestelde producten weer beschikbaar voor andere klanten.

Wanneer wij uw bestelling verzenden ontvangt u altijd per email een track & trace code. Controleer a.d.h.v deze code waar uw bestelling zich bevindt. LET OP: Er is pas sprake van vermissing wanneer een pakket na 30 dagen nog niet is aangekomen op het door u opgegeven adres.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden

Met een account is alles makkelijker!

E-mail

Stel uw vraag per email (vergeet uw ordernummer niet)

[email protected]
Review LogoWij scoren een op

Paperpads.nl

Mariendaallaan 33
4033 DL Lienden
Nederland

BTW Nummer: NL001916276B92
KvK Nummer: 51530481
IBAN: NL52INGB0006041699