Zoeken

We R Memory Keepers Precision Press (663007)

€37,99
€43,29
Incl. btw
Precision Press (663007)
 
De We R Memory Keepers (WRMK) Precision Press werkt vergelijkbaar als de Misti Stamping Tool. Echter de Precision Press heeft een open linkerkant en onderkant hierdoor kan er met groter papier gewerkt worden. Bepaal keer op keer precies waar uw stempeladruk geplaatst moet worden. Zeer secuur, geschikt voor layering techieken en het maken van grote hoeveelheden soortgelijke afdrukken. Werkt in combinatie met alle clear stamps en cling backed foam stamps. Afmetingen in zowel inches als centimeters. Voorzien van een handig grid om de stempels goed recht te positioneren. Lengte x breedte: 7x7 inch (17,8 x 17,8 cm). Onderzijde in voorzien van een antislip laag, hierdoor verschuift deze tool niet tijdens gebruik. Stap voor stap uitleg inclusief afbeeldingen staat achter op de verpakking.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Papermania Clear Stamp Cleaner (PMA 2682000)
Dit reinigingsmiddel gebruikt u om op water gebaseerde dye of pigment inkt te verwijderen van acryl en photopolymer clear stamps. De flacon heeft een dabber top zodat u de vloeistof gericht kunt aanbrengen. Inhoud 57 ml.
Meer info » €5,49 €6,19
Tsukineko Memento Tuxedo Black Dye Ink Pad (ME-900)
Tsukineko Memento Dye Ink pads die werken perfect i.c.m. papier. De inkt is op waterbasis, zuurvrij en vervaagd niet. Droogt snel op de meeste papier-oppervlakten. Perfect voor gedetailleerde stempelafdrukken.
Meer info » €3,99 €4,99