Zoeken

Ranger Tim Holtz Distress Crayon Set 9 (TDBK51794)

€13,99
€15,79
Incl. btw

Tim Holtz Distress Crayon Set 9 (TDBK51794)

Deze Tim Holtz crayons uit de crayon collectie van Ranger zijn zeer geschikt voor je Mixed Media projecten.

Deze krijtjes werken op poreuze ondergronden en reageren op water. De hoogwaardige pigmenten maken het mogelijk om mooie achtergronden te maken met watercolor technieken, maar ook kun je er het smudge-effect mee maken en meer! 

Het is mogelijk om na het werken met de Tim Holtz Distress Crayons met andere producten over de achtergrond te gaan. Houdt er wel rekening mee dat ondergronden weer actief kunnen worden wanneer deze in aanraking komt met te natte media, zoals gel of water.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Ranger Water Brush Detailer (TIP33080)
Professionele Water Brush. De Detailer variant heeft een flexibele kwast van zeer fijne haren, perfect voor het bewerken van gedetailleerde oppervlakken. Vul met water, dip in dye inkt of verf en breng aan op de stempel voor bijzondere effecten.
Meer info » €10,99 €12,39
Ranger Water Brush Broad (TIP33097)
Professionele Water Brush. De Broad variant heeft een 1,2 cm brede platte kwast van zeer fijne haren, perfect voor het bewerken van grotere oppervlakken. Vul met water, dip in dye inkt of verf en breng aan op de stempel voor bijzondere effecten.
Meer info » €14,29 €16,09
Paperpads.nl SELECT Mister Spray Bottle 100 ml (ECC003)
Empty Spray Bottle om zeer fijne nevel te creëren. Vul de fles met water en spray vervolgens over uw project. Maak prachtige ondergronden, watercolor effects en veel meer! Gemakkelijk te vullen i.v.m. draaidop. Bovendien zeer betaalbaar.
Meer info » €2,29 €2,59
Ranger Mini Misters (MIS22701)
Universele vernevelaar voor al uw favoriete technieken. Vul de Mini Mister b.v. met water en spray over Distress Inkt voor een uniek achtergrond effect. U heeft onbeperkte mogelijkheden. Inhoud: 3 Stuks. Allen transparant van kleur.
Meer info » €4,99 €6,05
Ranger Watercolor Paper 8,5x11 Inch (ISW39532)
Ranger Watercolor Paper is speciaal ontwikkeld voor techieken waarbij het papier nat wordt. Waar normaal papier week wordt behoud Watercolour Paper zijn sterkte. De voorkant is ruw en achterkant glad. Te gebruiken met inkt, verf en meer. 10 Vel.
Meer info » €8,59 €9,69
HardiCraft Flexi-Cover S Craft Sheet Brown Silicone 21x30 cm (HC-20B02)
FlexiCover is het antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product.
Meer info » €6,99 €7,99
HardiCraft Flexi-Cover M Craft Sheet Brown Silicone 30x42 cm (HC-20B03)
FlexiCover is het antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product.
Meer info » €13,49 €14,99