Zoeken

Vaessen Creative Score Easy Scoring Board 30,5x30,5 cm (2137-034)

€21,99
€23,99
Incl. btw

Score Easy Scoring Board 30,5x30,5 cm (2137-034)

Als u papier en karton netjes wilt vouwen dan is een scoring board het perfecte hulpmiddel. Dit product is voorzien van cm aanduidingen! wel zo handig. Inclusief Nederlandse handleiding op de achterzijde van de verpakking. Geschikt voor scrapbook papier!

 

De Score Easy is perfect voor iedereen die graag creatief met papier is. Of u nu houdt van scrapbooking, kaarten maken of paper crafting, met dit rilbord wordt papier vouwen een fluitje van een cent. U maakt in een handomdraai een rechte en strakke lijn met de scoreboard tool. Het is te gebruiken met verschillende soorten papier, waaronder cardstock en scrappapier. A4 vouwen of scrappapier vouwen kan allemaal met deze tool! De afmetingen van de Score Easy zijn 30,5x30,5cm.

Het Vaessen Creative Score Easy board is een multifunctioneel rilbord met een riloppervlak van maximaal 30,5 x 30 cm. Dankzij dit bord kunt u gemakkelijk vouwlijnen maken en zo in een handomdraai enveloppen en enveloppendozen, cadeauverpakkingen en kaarten maken.


De afmetingen op ons Score Easy board zijn aangegeven in centimeters. De aanwijzingen op onze driehoekige Score Easy-liniaal zijn bedoeld voor gebruik met de rillijnen op het Score Easy board.


De afmetingen in centimeters op het bord komen NIET overeen met de rillijnen op het bord. De afmetingen zijn alleen bedoeld als richtlijn. De afmetingen en de rillijnen lopen niet synchroon, aangezien al onze aanwijzingen met andere rillijnen gemeten worden. Zie de aanwijzingen op de liniaal voor meer informatie, inclusief de afmetingen. Bekijk de video hieronder voor een demonstratie van onze Score Easy!

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Essentials (344)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Vaessen Creative Cards & Envelope Maker (2137-031)
Met dit handige bord kun je gemakkelijk kaarten en enveloppen maken. De maten staan in zowel cm als inches op het bord. Er zit een vouwbeentje bij waarmee je lijnen kun rillen. Op de achterkant van het bord staat een duidelijke uitleg hoe het werkt.
Meer info » €9,29 €10,19