Zoeken

Mintay Flora Book (MT-FLO-01)

€7,99
€8,99
Incl. btw

Mintay Flora Book (MT-FLO-01)

 

Het Mintay Flora Boek is een verzameling van bloemen en blaadjes afbeeldingen gedrukt op stevig 240 grams karton. Het is de bedoeling dat u deze zelf met een precisie schaar uitknipt en vervolgens kunt u oneindig veel flora creaties maken. De achterzijde van het papier heeft een authentiek design in prachtige pastel kleuren. In totaal 24 dubbelzijdig bedrukte vellen met een afmeting van 15,2 x 20,3 cm.

 

The Flora Book is a special booklet in which the sheets on one side are filled with floristic motifs for precise cutting (yes, we still consider this technique fantastic and we strongly encourage everyone to cut, because it’s worth it!). The „B” sides are plain with delicate colors.

 

The Flora Book is 6 x 8 inches, i.e. 15.2 x 20.3 cm, 240 gsm and we have divided it into 6 parts:

 

– shabby chic / pastel
– vintage / muted
– colorful / juicy
– lovely add-ons (branches, twigs cotton, berries etc.)
– leaves 1 (more bright)
– leaves 2 (more delicate)
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Flora (748)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Mintay Frame Book (MT-FRA-01)
Het Mintay Frame Boek is een verzameling van fotolijst afbeeldingen gedrukt op stevig 240 grams karton. Het is de bedoeling dat u deze zelf met een precisie schaar uitknipt en vervolgens kunt u oneindig veel creaties maken.
Meer info » €7,99 €8,99
Mintay Junk Book (MT-JUN-01)
Het Mintay Junk Boek is een verzameling van vintage afbeeldingen gedrukt op stevig 240 grams karton. Het is de bedoeling dat u deze zelf met een precisie schaar uitknipt en vervolgens kunt u oneindig veel creaties maken.
Meer info » €7,99 €8,99
Reuser Delta Silhouette Schaar Soft-Grip (SC-611S/G)
Reuser scharen zijn betaalbare scharen met degelijke kwaliteit. Een prettig product om mee te werken. U betaald niet voor het merk maar gewoon voor het product. Delta soft-grip silhouette schaar, 10cm, spits. Blister packaging.
Meer info » €1,50
Reuser Delta Silhouette Schaar Non-Stick (SC-611T)
Reuser scharen zijn betaalbare scharen met degelijke kwaliteit. Een prettig product om mee te werken. U betaald niet voor het merk maar gewoon voor het product. Delta teflon gecoate non-stick silhouette schaar, 10cm, spits. Blister packaging.
Meer info » €2,00
Westcott Detail Cut Scissors 10cm (AC-E13101)
Westcott Silhouetschaar, 10cm. Roestvrij staal, met fijne punt voor precies en accuraat werken. Kunststof handgreep. 3 Jaar garantie!
Meer info » €2,00
Reuser Silhouetteschaar (2015-4)
Reuser scharen zijn betaalbare scharen met degelijke kwaliteit. Een prettig product om mee te werken. U betaald niet voor het merk maar gewoon voor het product. Silhouetteschaar 10cm, spots, geheel roestvrij staal.
Meer info » €2,99 €3,39
Westcott Silhouetschaar Titanium 6cm Geschikt Voor 3D Knippen (AC-E30420)
Silhouetschaar, 60 mm, Titanium, gemaakt uit een legering van rvs en titanium, waardoor de titanium laag niet kan slijten. Fijne punt voor precies en accuraat werken. Zeer geschikt voor 3D techniek. Softgrip handgreep.
Meer info » €5,79 €6,49
Westcott Silhouetschaar Titanium 10cm Geschikt Voor 3D Knippen (AC-E30440)
Silhouetschaar, 100 mm, Titanium, gemaakt uit een legering van rvs en titanium, waardoor de titanium laag niet kan slijten. Fijne punt voor precies en accuraat werken. Zeer geschikt voor 3D techniek. Softgrip handgreep.
Meer info » €7,59 €8,59