Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing
Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing

Carlijn Design Stempels Regenboog & Sterren (CDST-0062)

Productomschrijving

CarlijnDesign Stempels Regenboog & Sterren (CDST-0062)

CarlijnDesign is een nieuw Nederlands merk dat staat voor Hip, Veelzijdig, Kwaliteit en bovenal Nederlands. Vergelijk het met MFT en Lawn Fawn maar dan in onze moedertaal. Clear Stamp Set met tal van herkenbare stempels. Backing plastic: 14,8 x 21 cm (A5).

Transparante fotopolymeer stempelset in het thema Regenboog & sterren, met leuke bijpassende snijmallen. 

Deze set zit boordevol stempels om zelf jouw teksten samen te stellen, eventueel ook te combineren met stempelsets met hetzelfde lettertype.

Woorden in deze stempelset: zonder, regen, geen, een, regenboog, regenbogen, geven, het, leven,  kleurt, na, zonneschijn, pot, goud, hou, vol, hoe, groter, de, storm, des, te, onze, mijn, jouw, favoriete, kleur, met, je, magische, galactische, verjaardag, dag, ik hou, van, jou, tot, aan, maan, is, terug, in, ruimte, op, naar, sterren, en, daar, voorbij, voor, jou, gewenst.

Hiermee maak je zinnen als:

  • zonder regen geen regenboog
  • regenbogen geven het leven kleur
  • hou vol
  • een pot met goud
  • hoe groter de storm des te groter jouw regenboog
  • mijn favoriete kleur is regenboog
  • een galactische verjaardag gewenst
  • ik hou van jou tot aan de maan en terug
  • op naar de sterren en daar voorbij

Maak kennis met CarlijnDesign:

CarlijnDesign is een nieuw hobbymerk in Nederland en België met een eigen lijn hobbyproducten met veelzijdige, Nederlandse teksten en een beetje humor. Allemaal met hip design en van uitstekende kwaliteit!

Geschiedenis:

CarlijnDesign is opgericht en wordt gerund door mijzelf: Carlijn. Ik ben al heel lang actief in de wereld van kaarten maken, scrapbooking, planning en journaling. Kaarten maken doe ik nog steeds met liefde. Het blijft leuk om familie en (pen)vrienden te verrassen met zelfgemaakte post in een volledig versierde envelop. De trends en leuke merken kwamen destijds maar ook nu nog vaak uit Amerika en ik mis al jaren écht leuke Nederlandse stempels met een goede kwaliteit. Na jaren rondlopen met het idee heb ik de stoute schoenen eindelijk aangetrokken en CarlijnDesign opgericht op 1 oktober 2018. Ik run het merk naast mijn kantoorbaan, maar ik heb er veel zin in en ik start nu met een leuke, hippe lijn met stempels. De bijpassende stansen zijn inmiddels ook verkrijgbaar.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
CDST0062
EAN
8720094691800

Eerder bekeken