Zoeken

CarlijnDesign Clear Stamps Bedankt Schat (CDST0003)

€14,99
Incl. btw

Clear Stamps Bedankt Schat (CDST0003)

CarlijnDesign is een nieuw Nederlands merk dat staat voor Hip, Veelzijdig, Kwaliteit en bovenal Nederlands. Vergelijk het met MFT en Lawn Fawn maar dan in onze moedertaal. Clear Stamp Set met tal van herkenbare stempels. Afmeting backing plastic: 10,5 x 14,5 cm.

 

Coördinerende snijmal separaat verkrijgbaar.

 

 

Maak kennis met CarlijnDesign:

 

CarlijnDesign is een nieuw hobbymerk in Nederland en België met een eigen lijn hobbyproducten met veelzijdige, Nederlandse teksten en een beetje humor. Allemaal met hip design en van uitstekende kwaliteit!

 

Geschiedenis:

 

CarlijnDesign is opgericht en wordt gerund door mijzelf: Carlijn. Ik ben al heel lang actief in de wereld van kaarten maken, scrapbooking, planning en journaling. Kaarten maken doe ik nog steeds met liefde. Het blijft leuk om familie en (pen)vrienden te verrassen met zelfgemaakte post in een volledig versierde envelop. De trends en leuke merken kwamen destijds maar ook nu nog vaak uit Amerika en ik mis al jaren écht leuke Nederlandse stempels met een goede kwaliteit. Na jaren rondlopen met het idee heb ik de stoute schoenen eindelijk aangetrokken en CarlijnDesign opgericht op 1 oktober 2018. Ik run het merk naast mijn kantoorbaan, maar ik heb er veel zin in en ik start nu met een leuke, hippe lijn met stempels. De bijpassende stansen zijn inmiddels ook verkrijgbaar.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Alfabet & Teksten (645)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
CarlijnDesign Snijmal Bedankt Schat (CDSN-0003)
CarlijnDesign snijmallen zijn metalen stencils voor het snijden van onder andere papier. Deze universele mallen zijn geschikt voor gebruik in alle gangbare stans en embossingsmachnines. CarlijnDesign is een nieuw Nederlands merk dat staat voor ...
Meer info » €9,99