Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing
Keuze uit ruim 38.000 producten
GRATIS verzending in heel Nederland
Altijd een leuke verrassing

Carlijn Design Chunky Glitter Colorshift Rainbow Orange (CDGL-0011)

Productomschrijving

CarlijnDesign Chunky Glitter Colorshift Rainbow Orange (CDGL-0011)

CarlijnDesign Chunky glitter! Een toffe glittermix van verschillende groottes glitter in de prachtige opaque kleur Colorshift Rainbow Orange. EEen prachtige color shifting glitter, die draaiend in het licht verkleurt van bijna rood naar oranje, geel en groen. Met wat holo glans voor een extra sprankelend effect. Echt prachtig in real life!

Het zakje van 20 gram is hersluitbaar en je kunt het rechtop neerzetten. Superleuk om je kaarten en creaties wat extra bling bling mee te geven!

Maak kennis met CarlijnDesign:

CarlijnDesign is een nieuw hobbymerk in Nederland en België met een eigen lijn hobbyproducten met veelzijdige, Nederlandse teksten en een beetje humor. Allemaal met hip design en van uitstekende kwaliteit!

Geschiedenis:

CarlijnDesign is opgericht en wordt gerund door mijzelf: Carlijn. Ik ben al heel lang actief in de wereld van kaarten maken, scrapbooking, planning en journaling. Kaarten maken doe ik nog steeds met liefde. Het blijft leuk om familie en (pen)vrienden te verrassen met zelfgemaakte post in een volledig versierde envelop. De trends en leuke merken kwamen destijds maar ook nu nog vaak uit Amerika en ik mis al jaren écht leuke Nederlandse stempels met een goede kwaliteit. Na jaren rondlopen met het idee heb ik de stoute schoenen eindelijk aangetrokken en CarlijnDesign opgericht op 1 oktober 2018. Ik run het merk naast mijn kantoorbaan, maar ik heb er veel zin in en ik start nu met een leuke, hippe lijn met stempels. De bijpassende stansen zijn inmiddels ook verkrijgbaar.

Productspecificaties

Artikelnummer
CDGL-0011
EAN
8720094695129

Eerder bekeken