Zoeken

Crafter's Companion 8x8 inch Stamping Platform (CC-TOOL-STPLAT8)

€18,69
€21,09
Incl. btw

Crafter's Companion 8x8 inch Stamping Platform (CC-TOOL-STPLAT8)

 

Onze fantastische stempel platform is een must-have voor alle stempelaars, en of het nu gaat om clearstamps of rubberen stempels, het innovatieve ontwerp met een "veer belaste voet" zorgt keer op keer voor een perfecte, nauwkeurige stempel afdruk. Perfect voor al uw stempel projecten, waaronder kaarten maken, scrapbooking, home decor en geschenken. Een must-have voor het in lagen aanbrengen van stempel technieken. Het platform zorgt voor een perfecte plaatsing van uw stempels en het is geweldig voor projecten waar meerdere stempels voor nodig zijn.Afmeting: 20,3 x 20,3 cm.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Essentials (553)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Crafter's Companion 8x8 inch Stamping Platform & Magnetic Base (CC-TOOL-STPLATMB)
De Crafter's Companion 8x8 inch Stamping Platform & Magnetic Base is een stamping tool met magnetische onderplaat. Deze onderplaat is weer voorzien van een raster met maataanduiding. Inclusief 4 magneten voor het positioneren van uw afdrukvel.
Meer info » €23,59 €26,59
Crafter's Companion 8x8 inch Stamping Platform Magnetic Base (CC-TOOL-MAGBASE)
Maak van uw Crafter's Companion 8x8 inch Stamping Platform (CC-TOOL-STPLAT8) een Magnetisch Stamping Platform. Dit product is dus een uitbreiding op de CC-TOOL-STPLAT8. De Magnetic Base is voorzien van een raster met maataanduiding.
Meer info » €18,69 €14,49