Zoeken

HardiCraft Flexi-Cover M Craft Sheet Brown Silicone 30x42 cm (HC-20B03)

€13,49
€14,99
Incl. btw

Flexi-Cover M Craft Sheet Brown Silicone 30x42 cm (HC-20B03)

FlexiCover is hét antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product. Alle sheets van Hardicraft zijn hittebestendig tot tenminste 260 graden Celsius en bieden dus ook bescherming bij het gebruik van diverse hitte producerende gereedschappen. Door de siliconen onderkant, die de FlexiCover sheets onderscheidt van andere Hardicraft producten, blijft het product goed liggen op elke ondergrond en is de sheet vormvast zelfs na keer op keer opgerold te zijn. Het gladde oppervlak is eenvoudig te reinigen. De FlexiCover sheet is een duurzaam product dat keer op keer opnieuw gebruikt kan worden! 

Een greep uit de vele toepassingen:

•Schilderen met alle soorten verf (aquarel, acryl en olieverven), als bescherming van uw werkblad of als direct palet •Alle inkt toepassingen, stempelen, distressing technieken •Direct oppervlak voor monoprint technieken • Warmte reliëf met embossing poeders en inkten • Smeltprojecten met bijvoorbeeld bijenwas, hete lijm, zeep chips, kaarsvet, (als het product gestold is, kan het eenvoudig afgepeld worden en eventueel worden hergebruikt) • Als werkveld voor het uitrollen van marsepein en fondant, om daarna het vel als transfersheet te gebruiken om het uitgerolde materiaal over de taart te leggen. •Gebruik als bakvel in de oven zowel voor voedsel als voor klei, krimp folie en andere af te bakken projecten.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Essentials (526)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
HardiCraft Flexi-Cover S Craft Sheet Brown Silicone 21x30 cm (HC-20B02)
FlexiCover is het antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product.
Meer info » €6,99 €7,99
Ranger Non-stick Craft Sheet 38x46 cm (NSC20677)
De Non-stick Craft Sheet is onmisbaar wanneer u aan de slag gaat met de verschillende Ranger inkten. Deze ondergrond maakt het mogelijk verschillende technieken toe te passen. De inkt hecht niet op deze mat. Reinig de mat met Blending Solution.
Meer info » €18,89 €20,59