Zoeken

Tsukineko Radiant Neon Amplify Electric Coral (NR-AMP-73)

€4,19
€4,79
Incl. btw
Radiant Neon Amplify Electric Coral (NR-AMP-73)

Breng projecten tot leven met een zacht droog 3D effect! Aanbrengen, verhitten met een heat tool. De inkt zal nu een reliëf vormen (omhoog poppen) Coördineert perfect met de Radiant Neon Inks. Direct uit de tube aan te brengen op zowel wit als zwarte ondergrond.

Voor een dimensionaal effect: aanbrengen-verhitten-en POP UP !

Zuurvrije pigment inkt op waterbasis. In combinatie met Radiant Neon Inkt te gebruiken, ook leverbaar in zwart en wit. Toepasbaar op zowel licht als donker papier. Ter verfraaiing van veel ondergronden. In combinatie met: Radiant Neon inkt op de ondergrond aanbrengen, dan details aanbrengen  met Amplify en verhitten met heating tool. Schud krachtig vóór elk gebruik. Verhit vanaf de zijkant, dat voorkomt verbranden. Reinig regelmatig het aanbrengtuitje en plaats de dop direct na gebruik terug op de flacon. Bewaar op kamertemperatuur en buiten direct (dag) licht.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Papermania Multi-Purpose Heat Tool For Crafting (PMA 4012000E) OP=OP!
Papermania allround heat tool voor toepassingen zoals verhitten embossing poeders, drogen van verf en inkt, werken met krimp folie. Geschikt voor gebruik op papier, hout, plastic en meer. 1 Stand. Lichtgewicht. Rustig. Aan-uit schakelaar.
Meer info » €17,49 €19,99
Ranger Heat It Craft Tool
De Ranger Heat It is een absolute topper. Deze kwaliteit is nog altijd ongeëvenaard. Verkort de droogtijd in een handomdraai. De zachte luchtstroom houdt uw inkt en poeders goed op zijn plaats. Wij kennen geen heat tool die zo geruisloos is!
Meer info » €27,99 €30,29
HardiCraft Flexi-Cover S Craft Sheet Brown Silicone 21x30 cm (HC-20B02)
FlexiCover is het antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product.
Meer info » €6,99 €7,99
HardiCraft Flexi-Cover M Craft Sheet Brown Silicone 30x42 cm (HC-20B03)
FlexiCover is het antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product.
Meer info » €13,49 €14,99