Zoeken

Sheena Time Traveller Voyage Of Discovery Unmounted Rubber Stamp Set (SD-PPS-VOYA)

€6,49
€7,99
Incl. btw
Time Traveller Voyage Of Discovery Unmounted Rubber Stamp Set (SD-PPS-VOYA)

De Time Traveller collectie is ontworpen door de Engelse Sheena Douglass. De collectie bestaat uit een aantal snijmallen welke te combineren zijn met rubber stempels. Inhoud 5 stempels. De afmeting van het stempelvel is 10,5x14 cm. U dient deze stempel nog te voorzien van Mount Foam.

Propellor, Bril, Steampunk
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Vintage (399)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Sheena Time Traveller Voyage Of Discovery Metal Die Set (SD-PPMD-VOYA)
De Time Traveller collectie is ontworpen door de Engelse Sheena Douglass. De collectie bestaat uit een aantal snijmallen welke te combineren zijn met rubber stempels. Inhoud 2 stuks. Afmetingen grootste snijmal 10,1x5,4 cm.
Meer info » €16,49 €19,99
Xcut 6 3/4" Craft Pro Scissors (XCU 255205)
Xcut Craft Pro Scissors schaar met grote lussen. Grote vingerlussen voor een betere controle tijdens het knippen. Veelzijdige slijpingen op de punt en scherpe, dunne lemmeten voor complexe en delicate knipbehoeften. Voor link- en rechtshandig.
Meer info » €7,49 €8,49
Tonic Studios Tim Holtz Softgrip Schaar (817A)
Uniek ontwerp softgrip schaar. Waarom moet u juist voor deze schaar kiezen? Dat is vrij eenvoudig: Ligt zeer prettig in de hand (zowel links als rechtshandig), Heeft een micro kartelrand en is hierdoor vlijmscherp en heeft non-stick blades.
Meer info » €15,49 €17,49
Tonic Studios Tim Holtz Softgrip Schaar 9,5 Inch (#819)
Uniek ontwerp softgrip schaar. Waarom moet u juist voor deze schaar kiezen? Dat is vrij eenvoudig: Ligt zeer prettig in de hand (zowel links als rechtshandig), Heeft een micro kartelrand en is hierdoor vlijmscherp en heeft non-stick blades.
Meer info » €20,59 €23,19
Fiskars Softgrip Micro Tip Schaar (9476)
Fiskars Softgrip Micro Tip Schaar met grote lussen. Ergonomische en softgrip handvatten met schokdemping voor extra comfort en controle. Aanpasbare schroefspil om lemmetspanning aan te passen. Grote vingerlussen voor een betere controle tijdens h...
Meer info » €21,99 €27,59
Crafter's Companion EZMount Static Cling Mounting Cushion (4mm)
EZMount Static Cling Mounting Cushion gebruikt u om rubber stempels te mounten zodat u ze kunt gebruiken i.c.m. een acryl stempel blok. De gebruiksaanwijzing staat op de verpakking. Afmeting: 21,5x28 cm. Dikte 4 mm. 1 Vel.
Meer info » €3,99 €4,69