Zoeken

PanPastel Sofft Covers Round (62001)

€3,49
€3,99
Incl. btw
Sofft Covers Round (62001)

De Sofft Knives met de covers zitten tussen een kwast en palletmes in. De Messen bestaan uit een handvat en een soort voet, over deze voet trek je een hoesje van schuimplastic. Je hebt een stevige spons, waarmee je het pastelpoeder kunt aanbrengen. Je kunt er, afhankelijk van de vorm van de voet, heel gedetailleerd mee werken.

Inhoud: 10 Sponsjes voor het ronde palletmes.

PanPastel is een pastelkrijt en een verrijking op het gebied van pastelkunst. Deze pastel zit in een rond plastic bakje en wordt aangebracht met speciale sponsvormpjes. Hierdoor heeft u een enorme variëteit aan technieken en mogelijkheden. Het assortiment bestaat uit 80 rijkgepigmenteerde, kleurvaste tinten. De pannetjes hebben een diameter van 6 cm en een inhoud van 9 ml.

Gebruik Versamark voor je sjabloon of stempel en breng daarop zachtjes draaiend een of meerdere van deze schitterende kleuren aan. Een stap voor stap intructie download u hierBekijk onderstaande videos en leer meer over het gebruik van PanPastel:

Hieronder ziet u een overzicht van de verkrijgbare kleuren. U download dit overzicht hier.Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
PanPastel Sofft Knives & Covers Round (65101)
De Sofft Knives met de covers zitten tussen een kwast en palletmes in. De Messen bestaan uit een handvat en een soort voet, over deze voet trek je een hoesje van schuimplastic. Je hebt een stevige spons, waarmee je het pastelpoeder kunt aanbrengen.
Meer info » €3,29 €3,79