Zoeken

Spectrum Noir Illustrator Alcohol Marker Apple (SPECN-IL1-APP)

€2,69
€2,99
Incl. btw

Illustrator Alcohol Marker Apple (SPECN-IL1-APP)

Spectrum Noir Illustrator Alcohol Markers zijn precies dezelfde alcohol markers als de reguliere Spectrum Noir Alcohol Markers. De kleuren reeks is ook hetzelfde. Het enige verschil is de 2 anders voorgegeven penpunten (nibs). De Illustrator Alcohol Markers hebben een brush nib (voor de grotere vlakken) en een super fine nib (voor gedetaileerd werk).

U kunt zowel de Illustrator- als reguliere Alcohol Markers van Spectrum Noir door elkaar heen gebruiken. Naar gelang u met welke penpunt wilt werken.

Alcohol markers zijn zeer geschikt om kleuren in elkaar over te laten lopen. Juist door de alcohol gaat het mengen streeploos. De markers zijn ook los verkrijgbaar mocht u een marker willen vervangen of het aantal kleuren willen uitbrieden.

Deze inkt is zuurvrij. TIP: Gebruik ook een papiersoort dat zuurvrij is. Dan blijft uw werkstuk door de jaren heen beter bewaard!

‘Zuurvrij’ papier heeft een neutrale zuurgraad, ofwel een pH-waarde van ongeveer 7.

Papier bestaat uit onder andere vezels, hulpstoffen en vulstoffen. De zuurgraad van al deze onderdelen samen bepaalt de uiteindelijke zuurgraad van het papier, uitgedrukt in een pH-waarde tussen de 0 en 14. Waarden onder de 7 duiden op toenemende zuurheid - een eigenschap die de levensduur van papier negatief beïnvloedt. Zuurvrij papier is (veel) langer houdbaar dan niet-zuurvrij papier. De zuurgraad van papier heeft geen invloed op het milieu. Zuurvrij papier is lang(er) houdbaar en daardoor duurzaam, wat belangrijk is voor archivering van papier.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Spectrum Noir Alcohol Pens Blender Kit (SPECN-BLSET)
Voor het mengen van alcohol markers. Zorgt ervoor dat u de kleur geheel naar eigen wens kunt laten overlopen in een andere kleur of een bestaande klaar in lichtsterkte beïnvloeden. Meer alcohol toevoegen maakt de kleur lichter.
Meer info » €7,49 €7,99
Crafter's Companion Neenah Solar White Classic Crest Card A4 (NEENAH)
Crafter's Companion Neenah Cardstock is hoogwaardig karton dat speciaal aangeraden wordt om te gebruiken i.c.m. stempeltechnieken, alcohol based markers of om digitale stempels op af te drukken. Inhoud: 16 Vel A4 van 21x27,7 cm.
Meer info » €4,49 €4,99
Crafter's Companion Neenah Desert Storm Kraft Colouring Card A4 (NEENAH-DS)
Crafter's Companion Neenah Cardstock is hoogwaardig karton dat speciaal aangeraden wordt om te gebruiken i.c.m. stempeltechnieken, alcohol based markers of om digitale stempels op af te drukken. Inhoud: 15 Vel A4 van 21x27,7 cm.
Meer info » €4,49 €4,99
Spectrum Noir Premium Marker Pad (SPECN-MPAD9)
Spectrum Noir staat bekend om haar professionele kleurmiddelen. Echter dit assortiment wordt nu aangevuld met een collectie tekenblokken. Stevig 240 grams karton, 9x12 inch groot formaat (22,9x30,5 cm), 30 Vellen.
Meer info » €10,99 €12,99