Zoeken

DuckTape Roll Glitter Red 49 mm x 4,5 m (103-00)

€11,49
€12,99
Incl. btw
Roll Glitter Red 49 mm x 4,5 m (103-00)

Creatieve knutsel-, monteer- en decotape. Weefselband. Hoge kleefkracht. Met de hand afscheurbaar. Soepel. Watervast.

Tape met een cultstatus. Duck Tape komt uit Amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. Het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. Van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. Door het gebruik van DuckTape krijgt uw leven nog meer kleur!

Echter met DuckTape kunt u ook zelf objecten creëren. Wat dacht u van een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om uw kaarten mee te verfraaien. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Het werken met DuckTape is heel eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is DuckTape een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften.

De basistechnieken zijn als volgt: DuckTape is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. Aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. Sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.

DuckTape zijn kwalitatief hoogwaardige tapes, ze hebben een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. Ze zijn bovendien watervast, voor binnen- en buitengebruik. Tevens zijn ze makkelijk met de hand af te scheuren, zowel in de breedte als in de lengte. DuckTape is ook verkrijgbaar in een glitter variant, echter de glitters kunnen niet los laten!

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.