Zoeken

Crafter's Companion Gemini Junior + €30,00 GOODIEBAG

€159,99
€169,99
Incl. btw

Gemini Junior + €30,00 GOODIEBAG

De Crafter's Companion Gemini Junior Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEMJR-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. De doorvoermaat is 6 Inch (15,29 breed x 22,6 lang cm). [De breedte is gelijk aan die van een Cuttlebug of gewone Big Shot]

Deze set bevat alles wat u nodig heeft om direct te kunnen beginnen!

Exclusief bij Paperpads.nl ontvangt u geheel GRATIS een GOODIEBAG t.w.v. €30,00. De inhoud van dit pakket is wisselend en bevat producten die u kunt gebruiken bij het maken van diverse papier-gerelateerde projecten.

2 jaar garantie op electronische onderdelen (30 dagen op bijgeleverde accesoires), mits gebruikt conform de gebruiksaanwijzing. (U dient uw aankoopbewijs te kunnen overleggen).

Download hier de Engelstalige gebruiksaanwijzing. 

Onderstaande producten zitten in de verpakking:

Gemini Junior machine
Transparante snijplaat x 2
Metalen snijplaat
Magnetische Shim
Plastic Shim
Rubberen Embossingmat
3D Embossing folder
Snijmallen set
Gebruikershandleiding
EU Netsnoer

Bekijk onderstaande video voor nog veel meer achtergrond informatie over de Gemini Junior:

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Gemini Foilpress Machine (EU Versie) (GEM-FOILP-M-GLO)
De Crafter's Companion Gemini Foilpress Machine werkt op eenzelfde manier als de Couture Creations GoPress and Foil. Een verwarmingselement in de basis plaat doet het folie hechten aan het materiaal. Bekijk de video!
Meer info » €119,99
Crafter's Companion Gemini Junior - Plate Storage Bag (GEMJR-ACC-PSB)
De Crafter's Companion Gemini Junior Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEMJR-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. In deze opbergtas met rits kunt u al uw snijplaten bewaren.
Meer info » €6,49 €7,39
Crafter's Companion Gemini Junior - Clear Cutting Plate (GEMJR-ACC-CLEP)
De Crafter's Companion Gemini Junior Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEMJR-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Transparante Snijplaat voor gebruik i.c.m. de Gemini Junior.
Meer info » €8,49 €9,99
Crafter's Companion Gemini Junior - Metal Cutting Plate (GEMJR-ACC-METP)
De Crafter's Companion Gemini Junior Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEMJR-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Metalen Snijplaat voor gebruik i.c.m. de Gemini Junior.
Meer info » €7,49 €8,99
Crafter's Companion Gemini Junior - Plastic Shim (GEMJR-ACC-PLAS)
De Crafter's Companion Gemini Junior Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEMJR-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Plastic Shim voor gebruik i.c.m. de Gemini Junior.
Meer info » €7,49 €8,99
Crafter's Companion Gemini Junior - Magnetic Shim (GEMJR-ACC-MAGP)
De Crafter's Companion Gemini Junior Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEMJR-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Magnetische Mat voor gebruik i.c.m. de Gemini Junior.
Meer info » €7,49 €8,99
Crafter's Companion Gemini - Rubber Junior Embossing Mat (GEMJR-ACC-RUBM)
De Crafter's Companion Gemini Junior Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEMJR-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Rubberen Embossing Mat voor gebruik i.c.m. de Gemini Junior.
Meer info » €7,49 €8,99