Zoeken

Crafter's Companion Gemini + €30,00 GOODIEBAG

€219,99
Incl. btw
Gemini + €30,00 GOODIEBAG

De Crafter's Companion Gemini Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEM-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. De doorvoermaat is 22,89 cm (Breed) x 31,75 cm (Lang) en is hiermee Iets groter dan A4 formaat. Verpakking bevat alles wat u nodig heeft om direct te kunnen beginnen! Dit betekend dus alle platen, inclusief de metalen adapter plaat PLUS gratis 16 metalen snijmallen en 3 embossingfolders!

Exclusief en alleen bij Paperpads.nl ontvangt u ook nog geheel GRATIS een GOODIEBAG t.w.v. €30,00. Dit pakket bevat: 1x Provo Craft Embossing Folder 1x Marianne Design Designable 1x Wafer Thin Metal Snijmal 1x SAKURA Gel Pen 2x Clear Stamps.

2 jaar garantie op electronische onderdelen (30 dagen op bijgeleverde accesoires), mits gebruikt conform de gebruiksaanwijzing. (U dient uw aankoopbewijs te kunnen overleggen).

Download hier de Engelstalige gebruiksaanwijzing. 

Onderstaande producten zitten in de verpakking:

Gemini Die Cutter & Embosser
Clear Cutting Plate
Base Cutting Plate
Metal Cutting Plate
Magnetic Shim
Plastic Shim
Rubber Embossing Mat
16 Die'sire Dies
3 Embossalicious Embossing Folders
Power Cord
User Guide

Bekijk onderstaande video voor nog veel meer achtergrond informatie over de Gemini:


Gemini Education - Cutting with Thin Metal Dies:


Gemini Education - Using Embossing Folders:


Gemini Education - Turning Your Plates:


Gemini Education - Understanding Pressure:

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Crafter's Companion Gemini - Clear Cutting Plate (GEM-ACC-CLEP)
De Crafter's Companion Gemini Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEM-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Transparante Snijplaat voor gebruik i.c.m. de Gemini.
Meer info » €9,99 €12,99
Crafter's Companion Gemini - Metal Cutting Plate (GEM-ACC-METP)
De Crafter's Companion Gemini Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEM-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Metalen Snijplaat voor gebruik i.c.m. de Gemini.
Meer info » €9,99 €12,99
Crafter's Companion Gemini - Magnetic Shim (GEM-ACC-MAGS)
De Crafter's Companion Gemini Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEM-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Magnetische Mat voor gebruik i.c.m. de Gemini.
Meer info » €9,99 €12,99
Crafter's Companion Gemini - Plastic Shim (GEM-ACC-PLAS)
De Crafter's Companion Gemini Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEM-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Plastic Shim voor gebruik i.c.m. de Gemini.
Meer info » €9,99 €12,99
Crafter's Companion Gemini - Rubber Embossing Mat (GEM-ACC-RUBM)
De Crafter's Companion Gemini Electronic Die-Cutting and Embossing Machine (GEM-M-GLO) is een volledig automatische machine voor het stansen en embossen van figuren. Rubberen Embossing Mat voor gebruik i.c.m. de Gemini.
Meer info » €9,99 €12,99