Zoeken

Couture Creations LIMITED BUNDLE: GoCut & Emboss + GoPress and Foil + GRATIS HOT FOIL STAMP!

€200,00
€239,99
Incl. btw

LIMITED BUNDLE: GoCut & Emboss + GoPress and Foil + GRATIS HOT FOIL STAMP!

Verwen uzelf en stap nu in! Profiteer van deze waanzinnige LIMITED BUNDLE set met daarin de Couture Creations stans- en embossingmachine GoCut & Emboss en de GoPress and Foil. U ontvangt tevens een GRATIS Hot Foil Stamp!

De Couture Creations GoCut & Emboss
is een compacte machine voor het stansen en embossen van figuren. Dit voordeelpakket bevat 1x de GoCut & Emboss Machine, 1x A-plaat, 2x B-plaat, 1x C-plaat. 1x Metal Adapter Mat en Engelstalige handleiding. De doorvoerbreedte is A5. Deze is hetzelfde als de Provo Craft Cuttlebug en de Sizzix Big Shot. Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen gaan. U heeft geen extra accessoires nodig om te kunnen werken met dunne snijmallen (wafer thin metal dies).

De GoPress and Foil is een aditionele machine om professioneel folie te kunnen stempelen op diverse materialen. U doet dit i.c.m. een stans- en embossingmachine (bij voorkeur de GoCut & Emboss. Voor overige uitleg klik HIER.

Garantie GoCut & Emboss: 3 Jaar (U dient uw aankoopbewijs te kunnen overleggen). 
Garantie GoPress and Foil: 2 Jaar
 (U dient uw aankoopbewijs te kunnen overleggen). Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Couture Creations GoCut & Emboss Machine + €30,00 GOODIEBAG
De Couture Creations GoCut & Emboss is een compacte machine voor het stansen en embossen van figuren. Dit voordeelpakket bevat 1x de GoCut & Emboss Machine, 1x A-plaat, 2x B-plaat, 1x C-plaat. 1x Metal Adapter Mat en handleiding.
Meer info » €109,99 €119,99
Couture Creations GoPress and Foil + GRATIS HOT FOIL STAMP (CO725032EU)
De Couture Creations GoPress and Foil is een MUST HAVE voor iedereen die al een stans- en embossing machine in bezit heeft. Bekijk de video's voor een uitgebreide uitleg. 2 Jaar garantie.
Meer info » €119,99