Zoeken

Couture Creations GoCut & Emboss Machine + €30,00 GOODIEBAG

€109,99
€119,99
Incl. btw
GoCut & Emboss Machine + €30,00 GOODIEBAG

De Couture Creations GoCut & Emboss is een compacte machine voor het stansen en embossen van figuren. Dit voordeelpakket bevat 1x de GoCut & Emboss Machine, 1x A-plaat, 2x B-plaat, 1x C-plaat. 1x Metal Adapter Mat en Engelstalige handleiding. De doorvoerbreedte is A5. Deze is hetzelfde als de Provo Craft Cuttlebug en de Sizzix Big Shot.

Als u voor perfectie gaat, qua techniek en design dan is de combinatie met een Couture Creations GoPress and Foil een logische stap.

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen gaan. U heeft geen extra accessoires nodig om te kunnen werken met dunne snijmallen (wafer thin metal dies).

Exclusief en alleen bij Paperpads.nl ontvangt u ook nog geheel GRATIS een GOODIEBAG t.w.v. €30,00. Dit pakket bevat: 1x Provo Craft Embossing Folder 1x Marianne Design Designable 1x Wafer Thin Metal Snijmal 1x SAKURA Gel Pen 2x Clear Stamps.

Garantie: 3 Jaar (U dient uw aankoopbewijs te kunnen overleggen). 

Let op: Als u een te dikke stapel door de machine draait waardoor tandwielen afbreken of de machine zelf open schroeft, vervalt de garantie.


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Couture Creations GoPress and Foil + €30,00 GOODIEBAG (CO725032EU)
De Couture Creations GoPress and Foil is een MUST HAVE voor iedereen die al een stans- en embossing machine in bezit heeft. Bekijk de video's voor een uitgebreide uitleg. 2 Jaar garantie.
Meer info » €119,99