Couture Creations - Alcohol Inks

Couture Creations - Alcohol Inks

De 1e kennismaking met de Alcohol Inkten van Couture Creations hebben wij reeds gehad echter het assortiment is door de producent inmiddels flink uitgebreid ...

Na de Regular Alcohol Inks volgden de Pearls en Glitter Accents. Recentelijk zijn hier aan toegevoegd de FLURO en Metallic Alloys.

Couture Creations Alcohol inkt is een permanente lichtdoorlatende snel drogende dye inkt. Ontworpen om briljante effecten mee te creëren op verschillende ondergronden. Vloeit goed in elkaar over op yupo papier. Alcohol inkt wordt veel gebruikt voor het maken van achtergronden. U kunt voor het nog meer in elkaar vloeien gebruik maken van alcohol blending solution.

De flacon is voorzien van een zeer fijne detail punt voor het nauwkeurig aanbrengen van de inkt. Omdat deze inkt niet geschikt is voor kinderen is de flacon voorzien van een kinderveilige sluiting.

Couture Creations alcohol inkten zijn een voordeliger alternatief voor de Ranger alcohol inkten. Echter de prestaties zijn volkomen vergelijkbaar. M.a.w. wilt u meer kleuren voor hetzelfde geld kies dan voor Couture Creations!

Benieuwd naar de complete collectie, klik dan HIER.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.