Zoeken

Aladine Izink 3D Texture Paste Parelmoer Tulip (85465)

€6,19
€6,99
Incl. btw
Izink 3D Texture Paste Parelmoer Tulip (85465)

Aladine Izink 3D Texture Paste gebruikt u om een reliëf (verhoogd patroon) aan te brengen op een ondergrond (Papier, karton, hout, stof, metaal, keramiek) Gebruik hiervoor een masking stencil in combinatie met een spatel.

Gebruikt u papier of karton als ondergrond dan kunt u dit product ook nog mengen met embossing poeder!

Gekleurde 3D pasta. Droogtijd 20 tot 40 minuten, gebruik een heat tool om sneller te drogen. De 3D pasta is glad, er zit dus geen structuur in. Toepasbaar voor kaarten maken, scrapbooking, mixed media projecten en meer. Inhoud: 75 ml.

Op onderstaande video kunt u een Franstalige dame aan het werk zien die dit leuke product gebruikt met als ondergrond stof. Wij geven stiekem toch de voorkeur aan papier :-)

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Viva Decor Pallete Knife Set (9300 913 00)
Deze Viva Decor Pallet Knife Set bevat 3 handige metalen en mooi afgewerkte spatels voor het aanbrengen van verf en pasta's. Bijvoorbeeld Viva Decor Gloss-Gel, Paper-Pen of Embossing-Creme i.c.m. masking stencils. 3 Verschillende modellen.
Meer info » €5,69 €6,49
HardiCraft Flexi-Cover M Craft Sheet Brown Silicone 30x42 cm (HC-20B03)
FlexiCover is het antwoord voor al uw werkoppervlakken. De FlexiCover sheets beschermen het werkoppervlak tegen alle soorten verf, inkt en lijm. Door de verschillende afmetingen is er voor elke craft-specialiteit wel een passend product.
Meer info » €13,49 €14,99
Papermania Multi-Purpose Heat Tool For Crafting (PMA 4012000E) OP=OP!
Papermania allround heat tool voor toepassingen zoals verhitten embossing poeders, drogen van verf en inkt, werken met krimp folie. Geschikt voor gebruik op papier, hout, plastic en meer. 1 Stand. Lichtgewicht. Rustig. Aan-uit schakelaar.
Meer info » €20,99 €23,49